slider-img

Servicii

Internetul este un mediu în continuă dezvoltare care cere să țineți pasul în permanența cu schimbările. Site-ul tău este prima impresie pentru compania ta și unde clienții iau decizia de a face afaceri cu tine. Aici decid ce produse să cumpere, pe cine să consulte și ce informații sunt cele mai importante pentru ei. SinergoData livrează site-uri web care, de departe, ies în evidență de restul concurenților. Noi vă putem oferi serviciile de care are nevoie compania ta în mediul online.

Creativitatea îmbinată cu viziunea, marketingul și tehnologia de ultimă oră este ceea ce compania noastră dezvolta pentru a modela produsul final. SinergoData vă acționa în calitate de consultant și parteneri de dezvoltare pentru a vă transforma ideea în succes.

Construim și dezvoltam site-uri web de 5 de ani. Nu numai că creăm site-uri frumoase, ușor de navigat, dar oferim și servicii web pentru a vă menține, îmbunătăți și dezvolta afacerea sau brandul online.

Web development
& web apps

Construim soluții personalizate pentru afaceri și adaptate nevoilor tale.

  • Înțelegem nevoile de afaceri ale clienților noștri și modul în care tehnologia poate fi un instrument pentru a face afacerile moderne mai profitabile.

  • Creăm echipe pentru fiecare proiect, asigurând cea mai bună combinație posibilă de abilități și experiență pentru a satisface nevoile clientului și pentru a oferi soluții de înaltă calitate.:

  • Punem preț pe creativitate și colaborare fiecare membru al echipei contribuind individual la atingerea scopului comun.

Ne asigurăm că site-urile noastre web sunt construite pentru a funcționa pe 95% dintre dispozitivele și platformele mobile.

Vezi pachete
Sinergo Slider Image

Lucrăm cu

Sinergo Client5
Sinergo Client5
Sinergo Client5
Sinergo Client4
Sinergo Client5
Sinergo Client5
Sinergo Slider Image

E-commerce
solutions

Echipa noastră oferă soluții de comerț electronic personalizate de înaltă performanță, de la magazine online Worpress - Wooocommerce simple, până la soluții customizate OpenCart și PrestaShop.

  • Design responsive adaptat tuturor dispozitivelor

  • Design personalizat adaptat pentru businesul tău

  • Simplu, intuitiv, experieta utilizatorului este în centrul atenției

  • Administrare rapidă și eficientă

  • Integrare continua: procesatori de plați, curieri, facturare, terțe aplicații

  • Optimizare Seo

  • Mentenanță și support în administrarea magazinului.

vezi portofoliu
Sinergo Slider Image

Marketing
online & Campaings

Serviciile noastre de marketing digital sunt conduse nu numai de pasiune, ci și de dorința de a oferi clienților noștri conversii excepționale în vânzări .

Investim timp în înțelegerea publicului tintă și propunem strategiilor digitale optime pentru a atinge targetele dorite.

Campaniile și strategia noastră digitală au rezultate dovedite, conducând noi clienți potențiali și vizitatori pe site-ul tău web și ajutându-i să convertească.

Serviciile noastre de marketing oferă pachete complete, de la strategii la creație grafică, implementare de campanii publicitare și gestionarea conturilor de Google Ads.

vezi portofoliu

Graphic
Design

Ne place să lucrăm cu oameni care apreciază cu adevărat un design bun. Abordarea noastră vă face să vă distingeți de concurență și să oferiți utilizatorilor o experiență captivantă.

Proiectăm site-uri web cu un design aparte ce vă propulsează afacerea în mediul online. Știm că un design excelent înseamnă mai mult decât estetică.

Procesul de proiectare este centrat pe utilizator și ținem cont de obiectivele de business, provocările de marketing, peisajul competitiv și publicul țintă.

vezi portofoliu