Proiectam site-ul afacerii tale!

Creare site de prezentare

Da, construim siteuri de prezentare atractive, intuitive și concentrate asupra nevoilor tale. Analizăm profilul tău de business pentru a înțelege particularitățile afacerii tale în construirea designului site-ului tău de prezentare.

Realizăm siteuri de prezentare cu un design atractiv, adaptat pentru toate dispozitivele, securizat de date, optimizat și cu update-uri la noile tehnologii, dedicat administrării complete a conținutului și a utilizatorilor.

Site de prezentare

Ai nevoie de realizarea unui site de prezentare de calitate?

Îți oferim câteva beneficii te convingi de calitatea serviciilor pe care le oferim în realizarea site-ului tău de prezentare.

Adaptibilitate
Clienții tăi utilizează 3 device-uri zilnic atunci când caută un serviciu sau un produs. De aceea realizăm site-uri adaptate pentru orice dispozitiv.
Design unic
Realizăm site-uri cu o interfață simplă, claritate în grafică, design unic, atractiv și personalizat.
Administrare simplă
Site-ul tău va avea o interfață de administrare simplă și prietenoasă, astfel încât vei putea realiza modificări de conținut.
Soluții optime
Oferim soluțiile necesare creșterii și succesului afacerii tale online. Site-ul tău de prezentare te va ajuta să economisești timp și bani.
Conectare continuă
Fiecare site de prezentare pe care îl realizăm îl conectăm la canalele de socializare astfel încât să fii mereu conectat cu clienții tăi.
Optimizat SEO
Fiecare proiect beneficiază de optimizare SEO pentru motorul de căutare astfel încât site-ul tău de prezentare să fie în primele locuri pe Google.

De ce să îți realizezi site-ul de prezentare cu noi?

De la achiziția domeniului și până la testarea produsului, echipa noastră îți este alături oferindu-ți suport , consultată și mentenanță după realizarea site-ului tău.

Planificăm, analizăm, construim
Planificăm nevoile tale online, analizăm domeniul afacerii și construim minuțios fiecare pas către clienții tăi.
Livrăm la termen
Timpul este un factor important atât în afacerea ta cât și online pentru noi. De aceea livrăm clienților noștri website-uri la termen în condițiile stabilite.
Support 24/7
Specialiștii noștri va oferă suport și după finalizarea proiectului. Actualizăm conținutul și modulele site-ului tău de prezentare pentru că site-ul tău să fie la zi.
Beneficii în prezent și viitor
Realizăm site-uri de prezentare bine structurate încă de la început. Acesta îți va aduce beneficii constante acum și în viitorul afacerii tale.

Hai in ONLINE

Vrei să fii în mediul online, acolo unde se află clienții tăi?
Alegem o solutie profesionala si inteligenta pentru compania ta!
Părerea

Clienților