Proiectam site-ul afacerii tale!

Realizare site de prezentare

Da, construim platforme atractive, intuitive și concentrate asupra nevoilor tale ce au ca scop rezultate cunatificabile. Realizăm site de prezentare, adaptat pentru toate dispozitivele, optimizat SEO, și cu o administrare facilă a conținutului. Ne ocupăm de asocierea contului de Facebook cu platforma afacerii tale. Analizăm profilul tău de business pentru a înțelege particularitățile afacerii apoi creăm experiențe unice.

De la analiză, soluționare, implemantare și lansare până la dezvoltare continuă și optimizare, creăm produse ce aduc plus valoare în online.

Site de Prezentare | Web Design | Realizare web-site de prezentare

Site de prezentare

Ai nevoie de realizarea unui site de prezentare?
Îți oferim câteva caracteristici ale produselor noastre ca să te convingi de calitatea serviciilor pe care le oferim în realizarea website-ului.

Adaptibilitate

Clienții tăi utilizează 3 device-uri zilnic atunci când caută un serviciu sau un produs. De aceea realizăm site-uri adaptate pentru orice dispozitiv.

Design unic

Realizăm site-uri cu o interfață simplă, claritate în grafică, design unic, atractiv și personalizat audienței tale.

Administrare simplă

Site-ul tău va avea o interfață de administrare simplă și prietenoasă, astfel încât vei putea foarte simplu să efectuezi modificări de conținut.

Soluții optime

Oferim soluțiile necesare creșterii și succesului afacerii tale online. Site-ul tău de prezentare te va ajuta să economisești timp și bani.

Conectare continuă

Fiecare site de prezentare pe care îl realizăm îl conectăm la canalele de socializare astfel încât să fii mereu conectat cu clienții tăi.

Optimizat SEO

Fiecare proiect beneficiază de optimizare SEO pentru motorul de căutare astfel încât site-ul tău de prezentare să fie în primele locuri pe Google.

De ce să îți realizezi site-ul cu noi?

De la achiziția domeniului și până la testarea produsului, echipa noastră îți este alături oferindu-ți suport , consultată și mentenanță după realizarea site-ului tău.

Planificăm, analizăm, construim

Planificăm nevoile tale online, analizăm domeniul afacerii și construim minuțios fiecare pas către clienții tăi.

Livrăm la termen

Timpul este un factor important atât în afacerea ta cât și online pentru noi. De aceea livrăm clienților noștri website-uri la termen în condițiile stabilite.

Suport tehnic

Specialiștii noștri va oferă suport și după finalizarea proiectului. Actualizăm conținutul și modulele site-ului tău de prezentare pentru că site-ul tău să fie la zi.

Beneficii în prezent și viitor

Realizăm site-uri de prezentare bine structurate încă de la început. Acesta îți va aduce beneficii constante acum și în viitorul afacerii tale.

Vino în mediul online, te așteaptă noi clienți !

Părerea Clienților