fbpx

Atmosphere te ajuta sa-ti cresti traficul

Cu obiectivul nostru definit clar, echipa noastră lucrează cu dvs. pentru a crea strategii de furtună pentru a crea un impact măsurabil în afacerea dvs. în motorul de căutare. Fiecare strategie este cuplată cu o ipoteză și este priorizată prin importanță și nivel de efort. Strategiile de top sunt puse într-un plan de acțiune trimestrial, iar ideile rămase sunt salvate pentru următoarea iterație. O scurta prezentare a ceea ce vom realiza:

  • Numarul vizitatorilor va creste
  • Numarul de pagini vizualizate de un client va creste
  • Vom centra atentia vizitatorilor pe pagina cu impactul cel mai ridicat

SEO & Marketing

Strategiile noastre SEO sunt concepute pentru a crește vizibilitatea și a ajunge la un public țintă la un ROI relativ ridicat. Nucleul succesului pe care îl obținem pentru clienții noștri este înțelegerea relației fluide dintre atragerea clienților și implicarea acestora printr-un model de relație SEO bine definit.

01 Cercetare

Fundația pentru a obține rezultate excelente în motorul de căutare constă în înțelegerea corectă pentru cine creăm. În mod obișnuit, zilele preliminare ale angajamentului nostru sunt petrecute colectând informații despre afacerea și utilizatorii dvs. prin date cantitative și calitative. Folosim aceste informații pentru a crea un obiectiv și a identifica valori pentru a ne măsura progresul.

02 Strategie

Avem o gamă largă de experiență, expertiză și instrumente pentru a vă crea și implementa obiectivele de afaceri online prin SEO, PPC și abilitățile de social media. Vă asigurăm să furnizați un serviciu impresionant, cu abordarea noastră bazată pe date obținută în urma anilor cu privire la serviciile de marketing digital.Îți trimitem un raport SEO lunar dedicat demonstrării procesului de trafic și conversii organice în timp.

03 Aplica

Este timpul să ne scufundăm și să ne murdărim mâinile și să vă oferim rezultatele. Cum am făcut? E timpul să privim înapoi ipotezele și valorile noastre pentru a determina dacă am avut succes. Odată îndeplinit un obiectiv, putem continua să-l iterăm și să-l îmbunătățim sau să săpăm în coada strategiei noastre pentru a identifica alte obiective care trebuie abordate.

Need More Details?

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our social media channels.