Zorian
ulei presat la rece

Producătorul de uleiuri presate la rece: un business mic dar cu inima mare, ce își propune să livreze produse naturale obținute după metode tradiționale.

Design personaj

Pornind de la povestea brandului, i-am desenat un personaj (Zorian) destul de puternic încât să sperie concurența și să îl îndrăgească gospodinele.

Noua prezentare
a uleiului presat la rece

Redesign concept de prezentare centrat în jurul personajului, realizare website de prezentare, comunicare pe Social Media, design materiale promoționale, un nou ambalaj și o strategie de poziționare pe piață.

Noile ambalaje
ale unui ulei premium

Ne-am propus încă de la început crearea unei imagini simple, clare și unitare. După consultări cu clientul și producătorii de etichete, am refăcut ambalajele integrând și imaginea personajului central.

mai departe

Redesign
website

Am propus o structură în care clientul să nu se piardă și să găsească toate informațiile pe care le caută: de la beneficiile produselor, la rețeaua de magazine partenere, recomandări și rețete și posibilitatea comandării uleiurilor direct de pe site.

mai departe

Materiale de
prezentare

Flyere, afișe, broșuri trecute prin mouse-ul designerilor noștri pentru care Illustrator-ul, Photoshop-ul și InDesignul nu mai are secrete.

mai departe

Sedinta foto
de produs

Ne-am axat mai degrabă pe asocierile uleiului cu bunătățile pe care o mână de master-chef le poate găti. Din studio au ieșit fotografii care să te facă măcar curios. Utilizate pe toate materialele și pentru o comunicare vizuală constantă în mediul online.