Cine suntem?

Sinergo Data reprezintă o echipă tânăra, dinamică cu idei inovatoare , specializată în Web design, Marketing, și Programare. Avem aspirații mari ce au ca scop  dezvoltarea de strategii prin care aducem un plus de valoare  brandului clientului cât și eficientizarea afacerilor în curs de dezvoltare.

photo-1532619187608-e5375cab36aa
despre noi - filozofie

Filozofie de Business

Construim ,inovăm, dezvoltăm.

Credem că ceea ce urmează este în mâinile oamenilor care trăiesc într-o lume digitală,și de aceea proiectul tău este provocarea noastră . Sinergo Data vine cu experiențe inovatoare ce au impact substanțial pe piață în dezvoltare și în lumea digitală. De la site-uri de prezentare dinamice, magazine online memorabile, designuri atractive și până la strategii de marketing de ultima generație, credem că soluțiile pe care le creăm astăzi vor transcede tendințele de mâine. 

Dezvoltăm

Ajutăm afacerile să se dezvolte și să crească în lumea digitală. Analizăm piața, indentificăm concurența și planificăm imaginea ta în mediul online pentru a avea o poveste cu final fericit.

Surprindem prin design

Nu credem că suntem doar o altă companie de web design. Considerăm că proiectul tău este extensia naturală a poveștii tale ce trebuie să ofere clienților o experiență digitală imersiva. Dezvoltăm website-uri cu un design responsive, unic, user friendly și ușor de administrat.

Promovare și optimizare

Dezvoltăm o strategie de marketing digital cu 4 ingrediente principale: mesajul potrivit, publicul potrivit, platforma potrivită și desigur momentul potrivit. Colaborăm pentru a defini și a obține obiectivele tale de afaceri utilizând strategii de ultima ora într-o continuă optimizare spre a va maximiza rentabilitatea.

Vrei să crești ? Te facem mare !

Părerea Clienților