Cine suntem?

Atmosfere Dată reprezintă o echipă tânăra, dinamică cu idei inovatoare , specializată în Web design, Marketing, și Programare. Avem aspirații mari ce au ca scop  dezvoltarea de strategii prin care aducem un plus de valoare  brandului clientului cât și eficientizarea afacerilor în curs de dezvoltare.

CLIENTS
50
+
PROJECTS
90
+
left_top_02left_top_01
right_bottom_02right_bottom_01

Filozofie de Business

Construim ,inovăm, dezvoltăm.

Credem că ceea ce urmează este în mâinile oamenilor care trăiesc într-o lume digitală,și de aceea proiectul tău este provocarea noastră . Atmosphere Data vine cu experiențe inovatoare ce au impact substanțial pe piață în dezvoltare și în lumea digitală. De la site-uri de prezentare dinamice, magazine online memorabile, designuri atractive și până la strategii de marketing de ultima generație, credem că soluțiile pe care le creăm astăzi vor transcede tendințele de mâine. 

CLIENTS
50
+
PROJECTS
90
+
THE

STORY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Dezvoltăm
Ajutăm afacerile să se dezvolte și să crească în lumea digitală. Analizăm piața, indentificăm concurența și planificăm imaginea ta în mediul online pentru a avea o poveste cu final fericit.
Surprindem cu un design unic
Nu credem că suntem doar o altă companie de web design. Considerăm că proiectul tău este extensia naturală a poveștii tale ce trebuie să ofere clienților o experiență digitală imersiva. Dezvoltăm website-uri cu un design responsive, unic, user friendly și ușor de administrat.
Promovare și optimizare
Dezvoltăm o strategie de marketing digital cu 4 ingrediente principale: mesajul potrivit, publicul potrivit, platforma potrivită și desigur momentul potrivit. Colaborăm pentru a defini și a obține obiectivele tale de afaceri utilizând strategii de ultima ora într-o continuă optimizare spre a va maximiza rentabilitatea.

Ce ne recomandă?

Deadline-uri fixe
Întotdeauna livrăm la timp, la un preț rezonabil și oferim calitate la cele mai ridicate standarde
Lucrăm organizat, focusați pe performanță.
Suntem alături de clienții noștri înainte și după finalizarea proiectelor, oferindu-le consultanță în vederea obținerii performanțelor dorite.
Dezvoltăm soluții optime și sigure
Fiecare proiect este o nouă provocare pentru noi. Oferim clienților noștri soluții optime pentru o dezvoltare rapidă și sigură în lumea digitală.

Ce vă oferim?

Agenția Atmosphere Data va oferă

Servicii Complete de Web Design, Promovare și Comunicare Online

Site prezentare
Magazin online
Optimizare SEO
Campanii Google Adwords
Promovare Online
Campanii Social-Media
Servicii Copywriting
Servicii Design Grafic
Consultanta Web
Părerea

Clienților