Proiectam site-ul afacerii tale!

Creare magazin online

  Magazin online atractiv, intuitiv și concentrat asupra nevoilor tale și clienților tăi, de asemenea foarte bine structurat. Analizăm profilul tău de business pentru a înțelege caracteristicele afacerii tale în construirea designului magazinului tău online.

  Realizăm magazine online cu un design atractiv, adaptat pentru toate dispozitivele, securizat, optimizat și cu update-uri la noile tehnologii, dedicat administrării complete a conținutului și a utilizatorilor.

Creare magazin online - Optimizare și promovare magazin - Web Design

Magazin Online

Ai nevoie de magazin online de care să genereze profit ?
Îți oferim câteva carcateristici să te convingi de
calitatea serviciilor pe care le oferim în realizarea magazinului online.

Adaptibilitate

Clienții tăi utilizează în medie 3 device-uri zilnic atunci când caută un serviciu sau un produs. De aceea realizăm site-uri adaptate pentru orice dispozitiv, astfel crescând rata de conversie și vânzările.

Navigare ușoară

Ținem cont de experiența utilizatorului. Ușurința cu care acesta navigeaza poate decide dacă va cumpără sau nu. Tocmai de asta realizăm magazine online cu o interfață simplă intuitivă, claritate în grafică, design unic, atractiv și personalizat.

Administrare simplă

Magazinul tău va avea o interfață de administrare simplă și prietenoasă, pentru a putea să adaugi produse, verifici stocuri, onorezi comenzi astfel încât să fii conectat la afacerea ta.

Soluții optime

Vă oferim cele mai bune soluții necesare creșterii afacerii tale online. Magazinul tău online te va ajuta să economisești timp și bani.

Conectare continuă

Fiecare magazin online pe care îl realizăm este conectat prin API cu platforma de curierat, procesatori de plăți online sau alte sisteme de gestionare și marketplace.

Optimizat SEO

Fiecare proiect beneficiază de optimizare SEO pentru motorul de căutare astfel încât magazinul tău online să fie în primele locuri pe Google.

De ce să îți realizezi magazinul online cu noi?

Primul pas în realizarea magazinului online pentru afacerea ta deja l-ai făcut. De la achiziția domeniului, adăugarea produselor și până la testarea magazinului online, echipa noastră îți este alături oferindu-ți consultanță și support tehnic.

Conversie ridicată

Garantăm clienților noștri succesul! Fiecare magazin livrat este conceput în jurul scopului final: Conversia .

Dezvoltare continuă

Echipa noastră de programatori se ocupă constant de dezvoltarea magazinului tău ținând pasul cu ultimele tehnologii .

Vizibilitate online

Conectăm platforma cu toate rețelele de socializare astfel încât traficul magazinului tău online să crească zilnic.

Scopuri atinse

Oferim clienților noștri cele mai bune metode pentru o creștere rapidă, îndeplinind toate scoprile dorite .

ReInventăm magazinul tău online

Părerea Clienților